balletjes
perspektief

Altijd in verhouding

Mijn visie is helder: opvallen door eenvoud en communicatieve waarde. De juiste, subtiele verhoudingen tussen beeld, tekst, design en typografie. Maar wel met een touch die aandacht trekt of een onverwachte invalshoek die onderscheidend is en de boodschap overbrengt. Kortom, verleiden.

Vormgeving staat in dienst van de boodschap en is geen doel op zich. Ik ken de verhoudingen en weet mijn plaats. Maar met een goede boodschap in een lelijk of slecht jasje ben je net zo ver van huis.

Sinds 2003 ben ik, Anne Marie Schuitenmaker, werkzaam als freelance grafisch vormgever. Sindsdien heb ik voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers aan even zo verschillende opdrachten mogen werken. Van een internationaal bankconcern tot een ‘hair & make-up artist’ en van huisstijl tot magazine of website.

Letterlijk en figuurlijk centraal werkend vanuit Naarden-Vesting, in een netwerk van specialisten op hun gebied. Maar altijd meedenkend, betrokken, flexibel, met oog voor kwaliteit, resultaat, budget en planning.